ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ Γ.Σ. ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (ΦΕΚ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ. 1015 /2018)

ΣΤΟ ΦΕΚ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ. 1015 ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΣΦΑΛΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΕΚ/ΠΡΑΔΙΤ. 633/2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ 1939 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 28/11/1939 ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 30/3/1939 ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ , Γ. Θ. ΠΕΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΟΥΔΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΛΗΞΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

1936. ΛΗΞΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Η ΟΠΟΙΑ, ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ, ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΠΑΥΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Τ.τ.Α ΜΕ ΤΗΝ Ε.Τ.Ε. (Φ.Ε.Κ. 301/31-12-1932)

Η ΥΠ΄ ΑΡΙΘΜΟΝ 147611 / 19-12-1932 ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ Φ.Ε.Κ. 301/31-12-1932.

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΕΛΤΑ

1932 Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΕΛΤΑ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 1932 ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΛΤΑΣ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΧΕΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

ΔΕΣ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΌ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΜΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ .

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1904 ΕΩΣ Τ0 2012

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1904 ΕΩΣ Τ0 2012.

ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ   ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ  ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ 4.5 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ).