ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ALTER ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ.

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟ 2011 ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 

ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ

ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ "ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΧΙ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ (ΕΝΕΡΓΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ;

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!

ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΚΕΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ.

Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΟΥ;

 

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) Η ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2014 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ.

ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ…

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ;