Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ 600 ΔΙΣ USD

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ «ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ» ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΗΡΘΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΣΥΣΣΩΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ