Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

2η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 2η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.ΝΙΚΟΛΟΚΟΠΟΥΛΟ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΙΣ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013.

2η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΟΥΛΗ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ-ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ”.

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ι.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΕ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ 3 ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013.

2η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΧΑΪΑΣ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

2η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

ΤΗΝ 18Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ 8Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, Ο ΤΟΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ ΚΑΙ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ/ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΝΑΦΟΡΑ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Α. Σ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012.

ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΓΕΓΟΝΟΤΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

“Η OΡΓΑΝΩΣΗ END (END NATIONAL DEBT) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ -ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ”.