Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΑΝΑΦΟΡΑ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Α. Σ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012.

ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΘΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΝΔΕΧΟΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ 21η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ “ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 25 ΜΕΡΕΣ.”

ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ. 

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΔΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΔΙΕΥΡΕΥΝΗΣΗΣ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

ΑΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΧΑΣΕ Ή ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ “ΞΕΧΑΣΕΙ”;

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;;;

Remote video URL

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΩΡΡΑ. 15/01/2013