Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΓΕΓΟΝΟΤΑ” ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

“Η OΡΓΑΝΩΣΗ END (END NATIONAL DEBT) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΣΕΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ -ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ”.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΦΡΑΣΗ “ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΥΣΕΙ” ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ “ΕΘΝΟΣ” ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ “ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ 600 ΔΙΣ” ΠΟΥ “ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ”.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΤΙ “ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ “ΜΑΖΕΨΑΝ” 600 ΔΙΣ”. ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ

ΟΙ 2 ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ END (END NATIONAL DEBT) KAI END (ΕLLAS NEVER DIE) ΕΙΧΑΝ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΛΑΚΙΟ.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ” ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ “ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ” ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ “ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ”.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ: ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ”

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ “ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”

ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΡΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2013 ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ “ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ”.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΣ ΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

  1. ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ
  2. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ,

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ “ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΟΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ 48,9 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ” ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ- ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.