ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΤΡΙΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ  ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΣΤΙΣ 3/7/2012 ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ  ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Τ.Ε ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 6341/2012 ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 31/7/2012 ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΙΣΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η  ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΙΣ 27/7/2012 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ  ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Η 6341/2012 ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΡΩΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΑΡΑ ΤΗΝ 6341/2012 ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 

ΣΤΙΣ 23/7/2012 ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΤΗΝ  ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΩΣ ΤΙΣ 25/7/2012 ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

ΕΠΙΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Η 6341/2012  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ  ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ,ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1932 .

ΔΗΛΑΔΗ:

1)ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,

2)ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ,

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 6341

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΜΕ ΤΗΝ 6341/4-7-2012 ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «E.N.D.» ΚΑΙ «EI.END» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΤΑΙ Η Ε.Τ.Ε. ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 2011-03-14

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 79 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ  ΚΑΙ  ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ.

ΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ 14/3/2011  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ  ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  21/2/2011 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 11/3/2011 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΒΑΣΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟ 11/3/2011 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΤΟ 2011, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤ΄ ΕΞΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ  ΑΠΟ Τ 1932 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΑΝ ΜΕ ΜΕΛΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΚΑΝ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ   ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ CASSANO FRERES

ΤΟ 1940 Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , CASSANO FRERES,ΣΤΙΣ 24/4/1940 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ 25 ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1906 ΑΞΙΑΣ 125 ΧΡΥΣΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ 1939 Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ , ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΕΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 30/3/1939 ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ , Γ. Θ. ΠΕΡΙΣΤΙΑΝΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, ΟΥΔΕΝΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ.