Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΠΙΔΟΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Η 6341/2012  ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ  ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ  ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ,ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1932 .

ΔΗΛΑΔΗ:

1)ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,

2)ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ,

3)ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ,

4)ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ,

5) ΤΑ ΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/1933 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ , 6)ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΤΟΚΟΥ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ,

7) ΤΙΣ ΕΞΑΜΗΝΙΑΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ

8) ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

ΠΑΡ’OΛΑ ΤΑΥΤΑ Η ΕΘΝΙΚΗ  ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ , ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ 6/7/2012 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΔΕΙ ΤΗΝ 6341/2012 ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΗΤΗΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. Η ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΔΗΓΕΙ , ΠΩΣ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΕΡΑΤΩΘΗΚΕ , Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΚΟΥ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1932.