Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 2011-03-14

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 79 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ  ΚΑΙ  ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ.

ΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ 14/3/2011  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ  ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  21/2/2011 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 11/3/2011 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΒΑΣΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟ 11/3/2011 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.

ΜΟΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΘΑΛΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ;

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ  ΕΝΤΟΚΟ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ  ΤΟΥ  ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ;;;;

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ  ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΧΡΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;