Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ

ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ EI-E.N.D.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ 828 ΣΤΙΣ 17-10-2013 ΕΣΤΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ-ΤΜΗΜΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΤΖΑΜΤΖΗ

ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ”. ΣΤΙΣ 14-10-2013 ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.2039 Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΜΠΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ

ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ  ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΔΟΕ

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ, ΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε., ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ   ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ  ΕΚ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ.

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΟΙΚ. ΣΤΟΝ ΤΖΙΚΑΛΑΓΙΑ

Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΠΩΣ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ 678.647.978.985€ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 2011-03-14

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 79 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ  ΚΑΙ  ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ.

ΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ 14/3/2011  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ  ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  21/2/2011 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 11/3/2011 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΩΣ ΑΒΑΣΙΜΗ ΤΗΝ ΑΠΟ 11/3/2011 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ 1939 Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ , ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙ 600 ΔΙΣ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.