Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ

ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ .

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΣΤΙΣ 13.3.2012 ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ  ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ  ΤΗΣ  ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Γ΄ Δ.Ο.Υ.  ΠΑΤΡΩΝ ΥΨΟΥΣ 27,145,919,159.42 € (ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ  ΔΥΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, « ELLAS NEVER DIE» ΚΑΙ «END NATIONAL DEBT») ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥ! ΤΕΛΙΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ  ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ;

ΑΣ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ !!!

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!