Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚ. ΚΑΙ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ 2012

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ 2012 .

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΤΕ  ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ . ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ  ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΩΣ  ΠΡΟΕΚΥΨΕ , Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ  ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ 1939 Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ , ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ  ΑΠOΤΥΠΩΝΕΤΑΙ  Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΑΠΟ 28-11-1939 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.