Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚ. ΚΑΙ ΣΔΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ 2012

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ 2012 .

Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΤΕ  ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ . ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ  ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΠΩΣ  ΠΡΟΕΚΥΨΕ , Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ  ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΙΣ 19-11-2012

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΑΝ. ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΔΔΗΧ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ 23η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡ. ΕΠΙΔΟΣΗΣ 011145Β’. ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

ΤΗΝ 22η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΙΣ 8Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡ. ΕΠΙΔΟΣΗΣ 011155Β’ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΩΑΝ.ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ

ΤΗΝ 22η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ- ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

ΣΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ 011155Β’

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ

ΤΗΝ 22η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ-

ΤΗΝ 8Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.