ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ Γ.Γ. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ

ΤΗΝ 22η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΙΣ 8Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΡ. ΕΠΙΔΟΣΗΣ 011155Β’ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ “ΑΣΤΕΙΟ” ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΜΩΛΟΓΟΥΝΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ  ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ “ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΔΑΠΑΝΩΝ 11,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ  ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.