ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ CASSANO FRERES

ΤΟ 1940 Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ , CASSANO FRERES,ΣΤΙΣ 24/4/1940 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΩΝ 25 ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1906 ΑΞΙΑΣ 125 ΧΡΥΣΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Η ΙΔΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ .ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟ 23-06-1937 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡ΄ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ . ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 16-12-1935 ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΑΡΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΟΡΙΣΘΕΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.- ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ -ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΩΣ ΤΟΝ 12Ο ΤΟΥ 1935 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 16/12/1935 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ι.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ (ΥΠ. ΟΙΚ.) ΠΡΟΣ Γ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ (Τ.τ.Ε.)

ΤΗΝ 3Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ).

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Τ.τ.Ε.(ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ) ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Τ.τ.Ε.(ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ)

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Κ. ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ΤΟΝ Κ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  

ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.