Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ΣΤΟ ALPHA OMEGA STATION ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ 7-10-2013 ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ALPHA OMEGA STATION” ΥΠ’ ΟΨΗ  ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ H.E. VLADIMIR  I. KOBZAR ΜΕ ΘΕΜΑ:

  1. ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ (ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ)
  2. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΗΨΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

ΤΟ “ALPHA OMEGA STATION” ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (White House Protocol No.558-22821) ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΚΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΗ, ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ (B.I.S)

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ “Α-Ω STATION” ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ή ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΔΕΝ ΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

  1. ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ
  2. ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ
  3. ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ

ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.

ΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ‘Η ΚΑΙ ΑΝΡΙΡΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΚΔΟΧΕΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ!!!