ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΟΙΔΟΡΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΙΖΕΤΑΙ!!!

ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ, ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ «ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ» ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.

ΤΟ 2012, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΧΑΛΑΣΑΝ!

ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ, ΨΗΛΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ…

ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΕΝΑ LAPTOP ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΕΛΟΣ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ (ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ). ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΙΜΝΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΑΠΟ «ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ» ΑΡΧΙΣΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΩΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΩΝ.

ΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ…

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ!

ΕΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ, ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ. Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΕΙ Η ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ) ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΑΜΕΣΑ!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΣΤΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΟ 2015 ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΔΟΜΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 200 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΕΣΤΗΣΕ 12 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕ, ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΛΑ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

ΥΠΗΡΞΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ!!!

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ, ΕΙΔΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΤΟ 2019 ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΞΕΝΟΦΕΡΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ.

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ.

ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Η ΝΑ «ΛΥΓΙΣΕΙ» ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ!