ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Α.Σ. ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ E.T.E.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ Ι.Κ.Α.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ 450 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ” ΣΤΙΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ.

Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΙΣ 19-11-2012

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΑΝ. ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΔΔΗΧ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ 23η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!