ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ΓΙΑ END ΚΑΙ ΣΩΡΡΑ

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΣΤΙΣ 23-9-2013 ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:

Α) ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Κο ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ

Β) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κο ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Γ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Κο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ

ΜΕ ΘΕΜΑ «ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ END ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ»

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΖΙΚΑΛΑΓΙΑ

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΑΠΟΚΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.

ΣΤΙΣ 24.02.2012 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Κ. ΤΖΙΚΑΛΑΓΙΑΣ  ΜΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ  ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ  ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ , ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ , ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/28-6-2013 ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕXEI ΚΑΤΕΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ TO ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙ 600 ΔΙΣ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΑΙΚΑΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΣΤΙΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ Ή ΜΗ ΤΩΝ “ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ” ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ.