Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΗΜΟΙ

ΤΟ 3ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΟ 1945 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 766, Φ.Ε.Κ. 315. ΚΑΙ Η ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΝΑ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΕΙ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ, ΕΝΟΙΚΙΟΣΤΑΣΙΑ ΤΙΤΛΩΝ ή ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΤΙΤΛΩΝ κ.α. ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΚΕΡΔΗ.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ OITC

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ”.

ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΩΣ “ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ”

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΙΣ 19-1-2014 ΜΕ ΤΟ “ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΕΙΟΥ” ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ Dr Ray Chhat Dam ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ “ALPHA & OMEGA STATION”.

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ 49.000 ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ Α-Ω STATION ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΤΟΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ!!!

ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ.

Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ή ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ.

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ

ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ Η “Κ.Ε.Δ.Ε.” (ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΤΙΣ 6-3-2014 ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ.629 ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΩΡΕΙΑΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ. Η Κ.Ε.Δ.Ε. ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΣΧΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΥΓΟΥΡΗ, ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΑΨΗΣ ή ΜΗ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΟΤΑ, ΝΠΔΔ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ»

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ (Φ.Ε.Κ. Α272/2013)

ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ Φ.Ε.Κ ΜΕ ΑΡ.272 ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 4 ΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΠΔΔ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.

ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ!!