Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΦΟΡΟΥ ΔΩΡΕΑΣ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΩΣΤΕ  ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΣΤΙΣ 9/05/2016 ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΝΤΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ  ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, (ΥΨΟΥΣ  27,145,919,159.42 € )ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ  ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ, ΝΟΜΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ, ΗΤΟΙ, 600 ΔΙΣ $ ΚΑΙ 2.3. ΤΡΙΣ €  

ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΑΒΑΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΝΤΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ,

ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ  ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ  ΤΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ.