Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΥΠ.ΟΙΚ. -ΚΟΙΝ: ΕΙΣ.ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΝ 17η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΕΘΝΟΣ” Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΟΥΝ ΣΑΦΕΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ “ΑΣΤΕΙΟ” ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΟΜΩΛΟΓΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΑΝ.

ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΜΦΑΝΕΙΣ Ή ΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΕΤΑΙΡΟΥΣ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ “ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΔΑΠΑΝΩΝ 11,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΧΡΕΟΣ”, ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.