Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2013, ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΟΤΑΝΙ ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2013, ΣΤΟ Η’ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ “ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ” ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ “ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΩΝ” ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΞΕΠΛΑΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 9 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΙΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΣΙΩΠΟΥΣΕ ΕΝΟΧΑ, ΔΗΛΩΝΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΑΠΑΤΗ” ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΟΠΩΣ ΔΙΕΔΙΔΑΝ, Ή ΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΓΙΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ “ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ”.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΡΗΣΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΛΟΥ..

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.