Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

3η ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ

Η BREAKLEY PLATT & SCHMIDT LLP ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΤΗΝ 26Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΤΗΝ 3η  ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣ 48,9 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΖΗΤΑΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ Ή ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ (IBOE’S) ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ  ΩΣ ΤΗΝ 2η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ή ΕΝΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.

ΑΡΑ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0.5% ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.