ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ «ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ» ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.

Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ "Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ  ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ.

ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟ 2019.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΥΜΒΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ