Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΝΕΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΝΕΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ Κου ΣΑΜΠΑΝΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Κου ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΦΟΡΑ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ,ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΑΞΙΝΟΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ 3 ΚΥΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ:

  • ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ-ΜΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ (ΔΡΟΜΟΙ-ΝΕΡΟ-ΣΧΟΛΕΙΑ-ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ-κτλ)
  • ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ-ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ (ΛΙΜΑΝΙΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ-ΒΙΟΤΕΧΝΕΙΕΣ-κτλ)
  • ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ-ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΟ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ).

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 11-9-2013 ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ 6.157/12.09.2013 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ,ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΝΕΚΛΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ,ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΙΣ 12-9-2013 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΝΝΕΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ!!