ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ BRETTON WOODS 6-09-1944

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1944.

ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ.

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ  ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΩΣ!!

ΤΩΡΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ!!

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 28 ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ!!

ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ SDR