Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΣΤΙΣ 7/1/2014 ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤΟΚ.148.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ:

  1. ΚΙΡΜΙΖΟΓΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ –ΝΟΜΙΚΟΣ  ( ΤΕΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ )
  2. ΚΙΡΜΙΖΟΓΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ – ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
  3. ΠΑΠΑΔΟΠΕΤΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ MS c
  4. ΣΩΜΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
  5. ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ:

“ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΔΕΝ ΕΓΕΙΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ή ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ, ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΜΩΣ , ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΩΣ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΕΦΥΡΕΣ, ΔΡΟΜΟΙ, ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΘΑΡΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΗ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ κτλ.”!!

ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ !!!!