Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΛΙΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ ΕΞΑΠΕΛΥΕ ΑΠΕΙΛΕΣ, ΑΠΑΞΙΩΝΕ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 28η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 300+2 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.