Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

“ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ”

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ EXTRA ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΡΛΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΡΥΦΑ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΤΑΝ ΖΗΤΑΕΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΕΙΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΤΕ Η ΚΥΠΡΟΣ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΟΡΑ...”

-Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ.”

ΤΟΣΟ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο Κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΜΗΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΕΚΤΟΤΕ ΠΡΟΣΕΚΛΗΘΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΜΕΝΕΣ.

Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ  ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 49.000.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ CUSTODIAL ACCOUNT, ΣΕ ΕΝΑ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.”

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ 48.926.500.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ 0% ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ 50-100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΒΟΥΛΗ.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ UCC1 ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥΣ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΟΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΕΛΙΚΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ UCC1 ΔΕΝ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΠΟΤΕ!

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1. 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

(ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ‘STATEMENT” ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΠΟΣΟ 325 ΔΟΛΑΡΙΑ)

2. 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2012)

3. 1,8 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2012- ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΕΣΕΙ Η ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

4. 20 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2012

5. 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΟΛΑΡΙΑ (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2012 ΟΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΘΑΝΟΥ ”ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ” Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΣΥΜΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΤΑΝ. ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΩΣ ΑΝΤΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΞΙΑ 1:1

  1. 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΥΠΡΟΥ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ:

  1. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
  2. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ Κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΥΠΡΟΥ
  3. ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΛΗΡΙΔΗ
  4. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΜΗΡΟΥ
  5. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
  6. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
  7. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
  8. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
  9. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 2000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΕΙΠΡΑΞΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.

ΤΗΝ 29η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Κ. ΟΜΗΡΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ.

Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ.