ΠΟΙΟΣ ΕΙNΑΙ;

ΟΝΟΜΑ
ΕΠΙΘΕΤΟ
ΚΑΤΟΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
EMAIL
: ΑΡΤΕΜΗΣ
: ΣΩΡΡΑΣ
: ΠΑΤΡΩΝ
: +30 6946678005, +30 6909110061
: esy.asorras@gmail.com

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ Κ.Α.

ΚΑΤΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΜΕΡΙΚΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ.

ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ- ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΥ ΕΚΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ, ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΜΕ ΑΡ. 6.157/12.09.2013 ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ.» ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ.
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ!
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΩΣ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΙ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΟΙ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΤΑΓΜΑ, ΣΤΟΑ, ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ.
ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΨΥΧΗ, ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΑ ΑΞΙΑΚΑ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΠΟΛΕΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

ΔΗΛΩΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ: «ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ, ΑΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, “ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ” ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ».!!!

Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΟΥ ;;;;
Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.
Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ